My Zoe/ Kızım Zoe

My Zoe/ Kızım Zoe Betimleyen: Aynur KOLİVAR  Şeftali rengine sahip fonda Isabelle (Julie Delpy), Zoe (Sophia Ally) ve Klon Zoe yer alıyor. Üçünün görseli fonla ve birbirleriyle iç içe geçmiş.  Zoe, karşısına bakıp gülümseyerek yürürken salladığı kollarından biri önde, diğeri biraz geride. Zoe’nin üst bedeninden uzanmış gibi görünen Klon Zoe, Isabelle’in kucağında ve kollarını onun boynuna dolamış, gülümseyerek yan tarafa bakıyor. Isabelle’in bedeni, şeftali rengi fonun içinde kaybolmuş, sadece kafası görünür halde. Isabelle de Klon Zoe ile aynı noktaya bakarak gülümsemiş.  7-8 yaşlarında olan Zoe ve Klon Zoe birbirinin kopyası. Beyaz tenli, ince dudaklı, ince kaşlı, yuvarlak yüzlü, dolgun yanaklı, kahverengi saçları uzun.  Zoe, kısa kollu, açık şeftali rengi bir tişört giyerken Klon Zoe’nin kısa kollu tişörtü, aynı rengin koyu tonu. Isabelle, sarı saçları sırtına dökülen, kemerli burunlu, açık renk tenli, alnı hafif çıkık bir kadın.  Üçlünün görseli, afişin sağ orta ve sağ alt kısmında konumlanırken üst tarafta yazılar yer alıyor.  Açık krem rengi harflerle “JULIE DELPY, RICHARD ARMITAGE, DANIEL BRÜHL, GEMMA ARTERTON”, “EIN FILM VON JULIE DELPY”.  Ortada büyük puntolu harflerle “MY ZOE”. “MY” kelimesi biraz daha küçük yazılmış, altında yer alan diğer yazılarsa çok daha küçük yazıldıkları için afişin internet versiyonundaki çözünürlüğün az olması nedeniyle okunaklı değil.

Betimleyen: Aynur KOLİVAR

Şeftali rengine sahip fonda Isabelle (Julie Delpy), Zoe (Sophia Ally) ve Klon Zoe yer alıyor. Üçünün görseli fonla ve birbirleriyle iç içe geçmiş.

Zoe, karşısına bakıp gülümseyerek yürürken salladığı kollarından biri önde, diğeri biraz geride. Zoe’nin üst bedeninden uzanmış gibi görünen Klon Zoe, Isabelle’in kucağında ve kollarını onun boynuna dolamış, gülümseyerek yan tarafa bakıyor. Isabelle’in bedeni, şeftali rengi fonun içinde kaybolmuş, sadece kafası görünür halde. Isabelle de Klon Zoe ile aynı noktaya bakarak gülümsemiş.

7-8 yaşlarında olan Zoe ve Klon Zoe birbirinin kopyası. Beyaz tenli, ince dudaklı, ince kaşlı, yuvarlak yüzlü, dolgun yanaklı, kahverengi saçları uzun.  Zoe, kısa kollu, açık şeftali rengi bir tişört giyerken Klon Zoe’nin kısa kollu tişörtü, aynı rengin koyu tonu. Isabelle, sarı saçları sırtına dökülen, kemerli burunlu, açık renk tenli, alnı hafif çıkık bir kadın.

Üçlünün görseli, afişin sağ orta ve sağ alt kısmında konumlanırken üst tarafta yazılar yer alıyor.

Açık krem rengi harflerle “JULIE DELPY, RICHARD ARMITAGE, DANIEL BRÜHL, GEMMA ARTERTON”, “EIN FILM VON JULIE DELPY”.

Ortada büyük puntolu harflerle “MY ZOE”. “MY” kelimesi biraz daha küçük yazılmış, altında yer alan diğer yazılarsa çok daha küçük yazıldıkları için afişin internet versiyonundaki çözünürlüğün az olması nedeniyle okunaklı değil.


 

Sayfa Görüntüleme : 642