Ölümcül deney 3: İnsanlığın Sonu/ Resident Evil 3: Extinction

Betimleyen: Zerrin Tezel

Kahve tonların hâkim olduğu afişin ortasında, Alice’in (Milla Jovovich) bir fotoğrafı var.  Dizlerinden yukarısının yer aldığı fotoğrafta, Alice otuzlarının başlarında, iri mavi gözlü, kavisli kaşlı, dolgun dudaklı. Biçimli bir bedeni olan Alice dişlerini sıkarak dudaklarını aralamış. Kaküllü ve katlı kesilmiş kumral saçları ense hizasında. Bedeni ve yüzü izleyene dönük, başını hafif öne eğmiş dik ve sert bir ifadeyle karşısına bakıyor. Beyaz askılı bir tişörtün üzerinde mini şortlu, kısa kollu kahverengi bir tulum giymiş, boynuna kahverengi fular dolamış. Tulumun ön düğmeleri göbek hizasına kadar açık. Beline önden çaprazlama bağladığı ince deri kemerin iki yanında kılıf içinde tabanca var. Kalçasının hemen altında iki bacağında, lastikli kılıflarda da net olarak seçilemeyen silahlar mevcut. Kolları bedeninden yaklaşık bir karışlık mesafede ayrı duruyor.  İki eline parmaksız siyah deri eldiven giymiş. Her iki elinde de kısa namlulu makinalı tüfek tutuyor. Tüfeklerin namluları aşağı bakıyor.  Yürür pozisyonda olan Alice’in sol bacağı diğerinden bir adım önde.

Nevada Çölü’nden bir kesit, küçük bir piramid, net olarak seçilemeyen binalar, “Welcome fantastic Las Vegas Nevada” tabelasından bir kesit, çok net olmayan devrilmiş bir aracın üzerinde duran siyah iri bir karga ve kızıl kahve tonlarındaki gökyüzünde uçuşan onlarca karga, arka fonu oluşturuyor.

Afişin en üstünde büyük beyaz harflerle “MILLA JOVOVICH” hemen altında iki satır halinde beyaz harflerle, “ÖLÜMCÜL DENEY 3: İNSANLIĞIN SONU” yazıyor. Yazının altında, sol başta, küçük puntolarla “RESIDENT EVIL: EXTINCTION” yazısı yer alıyor.

Afişin altında ise, iki yandan ortalanarak iki satır halinde “NELER OLDUĞUNU HAYAL BİLE EDEMEZSİNİZ” ifadesi bulunuyor.

Sol alt köşede as sanat logosu, sağ alt köşede mavi daire içinde P harfi olan bir logo mevcut.

Sayfa Görüntüleme : 524