Oyunbozan Ralph-Vanellope Von Schweetz(2012)

Betimleyen:Bilge ÇAĞLAR / Boğaziçi Üniversitesi ED 200 Dersi Öğrencisi 11-12 yaşlarındaki Vanellope tüm bedeni görünecek şekilde ayakta resmedilmiş. Vanellope çocuk olduğu için boyu kısa ve kıyafetleri de ona uygun.Üzerinde yeşil bir kapüşonlu var. Altına ise kısa kahverengi pileli bir etek giymiş. Karakterin saçları siyah ve uzun. Saçı arkadan dik bir at kuyruğu yapılmış ve saçın ucu dalgalı. Yanaklarından iki yana perçemleri düşüyor. Saçını kırmızı bir kumaşla bağlamış. Saçının sağında ve solunda kulaklarının hemen üstünde pembe ve mavi şekerler var. Bu şekerler saçına yapışmış gibi ve irili ufaklı. Yine at kuyruğunda da bu şekerlerden var. Karakter şirin bir şekilde resmedilmiş .Hafifçe gülmesi ve yanaklarının kırmızılığı ona utangaç bir tavır vermiş. Karakterin burnu çok küçük. Kırmızı bir nokta gibi. Yanakları dolgun ve kırmızı. Dudakları ince. Gözleri çok büyük ve kahverengi. Kirpikleri uzun ve siyah.Kaşları düz ve siyah. Kulakları da oldukça büyük.Vanellope’nin yüzü, gözleri ve kulakları daha büyük tasarlanmış. Elleri kapüşonunun ön cebinde birleştirilmiş, başı hafifçe öne eğik bir şekilde ayakta duruyor. Kafası bedenine göre biraz büyük. Kapüşonun ipleri kırmızı ve önünde bir kanguru cep var. Kahverengi pileli kahverengi eteğin altında uzun çorapları var. Çoraplar yeşil kırmızı ve beyaz halkalardan oluşuyor. Ayakları topuklardan bitişmiş ama uçları yanlara doğru açık v şeklinde. Ayakkabıları siyah düz ve parlak.

Betimleyen:Bilge ÇAĞLAR / Boğaziçi Üniversitesi ED 200 Dersi Öğrencisi

11-12 yaşlarındaki Vanellope tüm bedeni görünecek şekilde ayakta resmedilmiş.

Vanellope çocuk olduğu için boyu kısa ve kıyafetleri de ona uygun.Üzerinde yeşil bir kapüşonlu var. Altına ise kısa kahverengi pileli bir etek giymiş. Karakterin saçları siyah ve uzun. Saçı arkadan dik bir at kuyruğu yapılmış ve saçın ucu dalgalı. Yanaklarından iki yana perçemleri düşüyor. Saçını kırmızı bir kumaşla bağlamış. Saçının sağında ve solunda kulaklarının hemen üstünde pembe ve mavi şekerler var. Bu şekerler saçına yapışmış gibi ve irili ufaklı. Yine at kuyruğunda da bu şekerlerden var. Karakter şirin bir şekilde resmedilmiş .Hafifçe gülmesi ve yanaklarının kırmızılığı ona utangaç bir tavır vermiş. Karakterin burnu çok küçük. Kırmızı bir nokta gibi. Yanakları dolgun ve kırmızı. Dudakları ince. Gözleri çok büyük ve kahverengi. Kirpikleri uzun ve siyah.Kaşları düz ve siyah. Kulakları da oldukça büyük.Vanellope’nin yüzü, gözleri ve kulakları daha büyük tasarlanmış.

Elleri kapüşonunun ön cebinde birleştirilmiş, başı hafifçe öne eğik bir şekilde ayakta duruyor. Kafası bedenine göre biraz büyük. Kapüşonun ipleri kırmızı ve önünde bir kanguru cep var. Kahverengi pileli kahverengi eteğin altında uzun çorapları var. Çoraplar yeşil kırmızı ve beyaz halkalardan oluşuyor. Ayakları topuklardan bitişmiş ama uçları yanlara doğru açık v şeklinde. Ayakkabıları siyah düz ve parlak.

Sayfa Görüntüleme : 1737