Oyuncu Courteney Cox

Oyuncu Courteney Cox Betimleyen: Gökçe ALTINÇEKİÇ (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)  Renkli dikey dikdörtgen fotoğraf karesinde Courteney Cox’un sadece belinin biraz daha üstünden itibaren olan kısmı kadraja alınmış. Cox’un bedeni fotoğrafın soluna bakarken yüzü direkt kameraya çevrilmiş şekilde gülümsemekte. Cox fotoğrafta kırklı yaşlarında görünüyor.  Düz ve oval bir yüze sahip olan Cox’un, çekik, mavi ve büyük gözleri var ve gözlerine siyah kalemle birlikte göz kapaklarına da griye kaçan far sürmüş. Cox; uzun, düz ve dik bir burna sahip. Elmacık kemikleri çıkık ve buralarda çok hafif pembemsi allık bulunuyor. İnce ve gözlerine yakın duran siyah yay şeklinde kaşları var. Geniş ve büyük bir alına sahip. Sağ kaşının ve sağ gözünün bir kısmı, önüne ikiye ayırmış olduğu saçı düştüğünden dolayı görünmüyor. Düz, geniş ve ince dudakları olan Cox, pembe parlak bir ruj sürmüş ve ağzı kapalı duruyor. Geniş olan çenesi sivri değil.  Cox’un saçı siyah, gür, hafif dalgalı ve kat kat görünüyor.  Saçlarının uç kısımları uzun boynunun bir kısmını, omuzlarını ve kulaklarını tamamen kapatmış durumda.  Cox, dekoltesi olan beyaz penye bir kıyafet ve onun üstüne de uzun kollu olduğu anlaşılan siyah deri bir ceket giyiyor. Cox’un boynunda üç farklı uzunlukta olan ve farklı kolyelermiş gibi görünen, sonuncusunun beline kadar uzandığı, ince ve siyah renkli bir kolye bulunuyor.  Fotoğraf karesi düz ve beyaz bir arka plana sahip.

Betimleyen: Gökçe ALTINÇEKİÇ (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)

Renkli dikey dikdörtgen fotoğraf karesinde Courteney Cox’un sadece belinin biraz daha üstünden itibaren olan kısmı kadraja alınmış. Cox’un bedeni fotoğrafın soluna bakarken yüzü direkt kameraya çevrilmiş şekilde gülümsemekte. Cox fotoğrafta kırklı yaşlarında görünüyor.

Düz ve oval bir yüze sahip olan Cox’un, çekik, mavi ve büyük gözleri var ve gözlerine siyah kalemle birlikte göz kapaklarına da griye kaçan far sürmüş. Cox; uzun, düz ve dik bir burna sahip. Elmacık kemikleri çıkık ve buralarda çok hafif pembemsi allık bulunuyor. İnce ve gözlerine yakın duran siyah yay şeklinde kaşları var. Geniş ve büyük bir alına sahip. Sağ kaşının ve sağ gözünün bir kısmı, önüne ikiye ayırmış olduğu saçı düştüğünden dolayı görünmüyor. Düz, geniş ve ince dudakları olan Cox, pembe parlak bir ruj sürmüş ve ağzı kapalı duruyor. Geniş olan çenesi sivri değil.

Cox’un saçı siyah, gür, hafif dalgalı ve kat kat görünüyor.  Saçlarının uç kısımları uzun boynunun bir kısmını, omuzlarını ve kulaklarını tamamen kapatmış durumda.

Cox, dekoltesi olan beyaz penye bir kıyafet ve onun üstüne de uzun kollu olduğu anlaşılan siyah deri bir ceket giyiyor. Cox’un boynunda üç farklı uzunlukta olan ve farklı kolyelermiş gibi görünen, sonuncusunun beline kadar uzandığı, ince ve siyah renkli bir kolye bulunuyor.

Fotoğraf karesi düz ve beyaz bir arka plana sahip.

Sayfa Görüntüleme : 968