Oyuncu David Schwımmer

Oyuncu Davıd Schwımmer  Betimleyen: Gökçe ALTINÇEKİÇ (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi) Dikey dikdörtgen ve renkli olan fotoğraf karesinde David Schwimmer’ın sadece göğsünden üst kısmı görünüyor. Schwimmer’ın bedeni soluna doğru dururken yüzü kameraya düz şekilde bakıyor. Schwimmer, düz ve uzun bir yüz yapısına sahip. Küçük ve çekik yeşil gözleri olan Schwimmer’ın onlara çok yakın duran ince, biraz dağınık, düz ve siyah kaşları var. Gözlerinin alt kısmının çevresinde gözaltı torbaları ve kenarlarında da kırışıklıklar bulunuyor. Uzun ve yamuk bir burun duvarına, hafif düşük burun ucuna ve dar burun kanatlarına sahip. Pembe üst dudağı ince ve kavisliyken pembe alt dudağı daha kalın ve düz. Aynı zamanda Schwimmer, hafif soluna doğru gülümsüyor bu yüzden dudağından yanağına doğru çok hafif çizgiler oluşuyor. Siyah, beyaz renklerde ve kısa olan sakalları bıyık, çene, dudak, hizasından aşağıya doğru olan yanaklarında ve boyun bölgelerinde bulunuyor. Geniş olan alnında düz, tüm alnını kaplayan üç tane alın çizgisi bulunuyor. Büyük ve kepçe kulakları var. Siyah, düz ve kısa saçlarının ön kısımdakilerin birazı sağına doğru yatık şekilde duruyor. Aynı zamanda yandaki saçlarının arasında beyazlar bulunuyor. Geniş ve küçük bir çenesi olan Schwimmer’ın elmacık kemikleri belirgin değil. Ayrıca iki burun kanadının ucundan dudaklarına kadar gelen çizgiler var ve bunlar yanaklarını belirginleştiriyor. Schwimmer’ın yüzünden normal bir kiloda olduğu anlaşılıyor ve fotoğrafta kırklı yaşlarında görünüyor. Schwimmer’ın uzun ve ince olan boynunun alt kısmını düz, beyaz ve uçları sivri olan gömleğinin yakası kaplıyor. Aynı zamanda boynuna küçük bir düğümle bağlanmış düz siyah renkte ve ince bir kravat takıyor. Lacivert olan ceketi peak tipi yakaya sahip ve yakanın alt kısmı siyah renkte. Ayrıca ceket Schwimmer’ın önünün büyük bir kısmını kapatmış duruyor.  Arka planda siyah, düz bir duvar var fakat Schwimmer’ın sağında kalan kısımda altın renkte “S” yazısı net şekilde belli oluyor.

Betimleyen: Gökçe ALTINÇEKİÇ (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)

Dikey dikdörtgen ve renkli olan fotoğraf karesinde David Schwimmer’ın sadece göğsünden üst kısmı görünüyor. Schwimmer’ın bedeni soluna doğru dururken yüzü kameraya düz şekilde bakıyor.

Schwimmer, düz ve uzun bir yüz yapısına sahip. Küçük ve çekik yeşil gözleri olan Schwimmer’ın onlara çok yakın duran ince, biraz dağınık, düz ve siyah kaşları var. Gözlerinin alt kısmının çevresinde gözaltı torbaları ve kenarlarında da kırışıklıklar bulunuyor. Uzun ve yamuk bir burun duvarına, hafif düşük burun ucuna ve dar burun kanatlarına sahip. Pembe üst dudağı ince ve kavisliyken pembe alt dudağı daha kalın ve düz. Aynı zamanda Schwimmer, hafif soluna doğru gülümsüyor bu yüzden dudağından yanağına doğru çok hafif çizgiler oluşuyor. Siyah, beyaz renklerde ve kısa olan sakalları bıyık, çene, dudak, hizasından aşağıya doğru olan yanaklarında ve boyun bölgelerinde bulunuyor. Geniş olan alnında düz, tüm alnını kaplayan üç tane alın çizgisi bulunuyor. Büyük ve kepçe kulakları var. Siyah, düz ve kısa saçlarının ön kısımdakilerin birazı sağına doğru yatık şekilde duruyor. Aynı zamanda yandaki saçlarının arasında beyazlar bulunuyor. Geniş ve küçük bir çenesi olan Schwimmer’ın elmacık kemikleri belirgin değil. Ayrıca iki burun kanadının ucundan dudaklarına kadar gelen çizgiler var ve bunlar yanaklarını belirginleştiriyor. Schwimmer’ın yüzünden normal bir kiloda olduğu anlaşılıyor ve fotoğrafta kırklı yaşlarında görünüyor.

Schwimmer’ın uzun ve ince olan boynunun alt kısmını düz, beyaz ve uçları sivri olan gömleğinin yakası kaplıyor. Aynı zamanda boynuna küçük bir düğümle bağlanmış düz siyah renkte ve ince bir kravat takıyor. Lacivert olan ceketi peak tipi yakaya sahip ve yakanın alt kısmı siyah renkte. Ayrıca ceket Schwimmer’ın önünün büyük bir kısmını kapatmış duruyor.

Arka planda siyah, düz bir duvar var fakat Schwimmer’ın sağında kalan kısımda altın renkte “S” yazısı net şekilde belli oluyor.

Sayfa Görüntüleme : 875