Oyuncu Eda Ece

Oyuncu Eda Ece

Betimleyen: Şeniz BATGI (Çukurova Üniversitesi öğrencisi)

Eda Ece, kare şeklinde ve renkli fotoğrafta göğüs hizasına kadar kadrajlanmış. Fotoğrafın arka fonu düz ve küf yeşili tonlarında. Başını hafif sağına doğru eğerek objektife bakan Ece bu fotoğrafta 20’lerinin sonlarında.

Eda Ece’nin saçları ortadan ikiye ayrılmış ve omuzlarının üzerine doğru dağınık duruyor. Saçlarının dibinden itibaren rengi açık kahverengiyken uçlara doğru renk açılmış ve sarıya doğru bir geçiş yapılmış, uçları tamamen sarı.

Başı hafif sağına doğru eğik ve gülümsüyor. Sağ kulağını saçları kapatmış, sol kulağı görünüyor ve halka şeklinde küpesi var. Ece, buğday tenli, yüzü yuvarlak hatlara sahip. Teni pürüzsüz, elmacık kemikleri belirgin. Kaşları kavisli, orta kalınlıkta. İri gözleri ise açık yeşil gri tonlarında. Uzun kirpiklerine rimel sürmüş, kirpikler oldukça belirgin. Burnu yüzüne oranla orta büyüklükte görünüyor. Dudakları kalın, alt dudağı dışa doğru kıvrımlı ve açık pembe ruj sürmüş, çok hafif aralıklı duruyor.

Eda Ece üzerine beyaz gömlek giymiş. Gömleğin yaka kısmı fırfırlı, iki düğmesi açık bırakılmış ve boynu görünüyor. Boynunda altın rengi ve ucunda taşı olan bir zincir şeklinde kolyesi var. Ece’nin beyaz gömleğinin üzerinde siyah pullu bir şala benzer aksesuar var. Bu siyah aksesuar sağ omzunun üzerinden sol koltukaltına doğru çapraz olarak geliyor.

Sayfa Görüntüleme : 1207