Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil

Betimleyen: Zöhre ERGÜNÖZ (Çukurova Üniversitesi öğrencisi)

Dikey dikdörtgen renkli fotoğraf karesinde Erkan Kolçak, omuzlarının üzerinden kadraja alınmış, hafifçe gülümseyerek doğrudan objektife bakıyor. Turuncu bir fon önündeki portre fotoğrafta Köstendil 30’lu yaşlarında.

Köstendil’in saçları orta uzunlukta, düz, kahverengi, arkaya doğru taranmış, sağ ve sol şakaklarının üst kısmı açılmış. Köstendil’in yüzü uzun, alnı geniş ve belirgin olarak beş tane çizgisi bulunuyor. Kulakları yüzüne yapışık. Sol kulağı fazla gözükmüyor, sağ kulağı ise ışıktan dolayı gölgeli gözüküyor. Kaşı düz gelip aşağıya doğru iniyor. Kaş rengi siyah ama yer yer seyrek olduğu için koyu durmuyor. Gözleri badem şeklinde ve kahverengi.

Burnu çok uzun değil, ucu üçgenimsi aşağıya bakıyor, burun kemeri sağ tarafa yatmış. Elmacık kemikleri tebessümünden dolayı hafif çıkık. Üst dudağı bıyığından dolayı gözükmüyor alt dudağı geniş u şeklinde biraz kalın. Sağa doğru hafif gülümsemiş. Köstendil, bu fotoğrafında bıyığıyla birleşik çenesinde yoğunlaşan kahverengi sakallı. Boynu kısa ve başı öne doğru durduğu için gerdanı ve gerdanındaki tüyleri gözüküyor. Köstendil’in üzerinde bisiklet yaka, metal düğmesi olan ceketi andıran bir kıyafet var.

Sayfa Görüntüleme : 977