PATCH ADAMS

Betimleyen: Emine Kolivar

Beyaz bir arka plana sahip afişte beyaz doktor önlüklü bir adam olan Patch Adams (Robin Williams) sırtını görselin soluna çevirmiş halde ayakta durmuş, palyaço ayakkabısı giydiği sol ayağını adım atacak gibi öne uzatmış, muzip gülerek karşıya bakıyor.

Omuzlarında bir stetoskop asılı, sol elindeki hasta dosyasını karnına yaslamış. Doktor önlüğünün içinde mor bir gömlek ve desenli bir kravat, altında kahverengi bir pantolon var. Kırmızı ve bağcıklı palyaço ayakkabılarının ön tarafı normalden bir karış kadar daha uzun ve burun kısmı tombulca. Kısa gölgesi sol yanına düşen Patch Adams, 40’larının başlarında, açık kumral, traşlı, ince dudakları gülerken neredeyse kaybolmuş, çenesi gamzeli, burnu hafif uzun, alnı geniş, seyrek saçlarının ön tarafı alnına düşen, minyon bir adam.

Afişteki yazılar şu şekilde: Siyah harflerle “A TOM SHADYAC FILM”, kırmızı ve büyük puntolu harflerle “ROBIN WILLIAMS, PATCH ADAMS”, siyah harflerle “BASED ON A TRUE STORY”, kırmızı harflerle “Brilliant”, devamında siyah harflerle “Gene Shalit, The Today Show”

Sayfa Görüntüleme : 171