R.M.N.

Dikey dikdörtgen renkli afişte, Matthias (Marin Grigore) ile Rudi (Mark Edward Blenyesi), kış mevsiminde gündüz vakti ormandaki hafif bir yokuştalar. Sık ağaçlı ormanda, zemin dökülen yapraklarla döşenmiş. Matthias, afişin sağına doğru tek dizinin üstünde çömelmiş, tüfeğinin namlusunu ileriye doğrultuyor.  Otuzlarında, buğday tenli bir adam olan Matthias, siyah ve kısa saçlı. Deri bir mont ile spor pantolon giymiş. Sekiz dokuz yaşlarındaki, sırt çantalı bir erkek çocuğu olan Rudi, namlu yönüne doğru ciddi bakıyor. Buğday tenli, kısa ve düz saçlı olan Rudi, kalın bir mont ile kot pantolon giymiş ve kalpak takmış.

İnce ve uzun dallı, yapraksız ağaçların iç içe geçtiği ormanın gerisinde beyaz kilise kulesi ile alçak yapıların oluşturduğu bir kasaba var.

Afişteki tüm yazılar beyaz ve büyük harfli. Üst tarafta, ortalanmış olarak “R.M.N.”, üstünde net olmayan ve yapımcılara ait bir satır beyaz yazı, altında ise okunamayan bazı yazıların yanında “CRISTIAN MUNGIU”, ortada elips içindeki palmiye dalı sembolünün altında “Festival de Cannes” ve net olmayan iki satır yazı mevcut. En altta yapım ekibine, şirketlerine ait net olmayan yedi satır yazı bulunuyor.

Sayfa Görüntüleme : 276