RUST AND BONE / PAS VE KEMİK

Betimleyen: Emine Kolivar

Gündüz vakti sahilde Alain’nin (Matthian Schoenaerts) sırtına çıkmış Stephane (Marion Cotillard) kolunu onun omzunun üzerinden geçirip boğazının altından diğer omzuna doğru
uzatmış, ağzı aralık önüne bakıyor. Yakın plan çekimle ikili neredeyse tüm afişi kaplamış.Onlar dışında sadece solda çok küçük bir yerde masmavi deniz kadraja girebilmiş. Alain’nin sadece göğüsten yukarısı, onun sırtındaki Stephane’nin sadece kafası ve kolları görünüyor. İkisinin de bedeni ve saçları ıslak. Saçlarını geriye taramışlar. Alain kısa sakallı, mavi gözlü, 30’larının sonlarında, kalın dudaklı, geniş omuzlu, kaslı, bedeni kılsız bir adam. Stephane zayıf, 30’larında, ince dudaklı, kahverengi saçlı bir kadın.
Afişte yer alan yazılardan okunabilenler şunlar: Üstte beyaz harflerle “AN EDGY, FEALESSLY EMOTIONAL ROMANCE”, “THE MOVIE WORKED ME OVER, THEN WON ME OVER”. Ortada, Alain’in kolunun üzerinde beyaz oval bir çerçeve içinde yer alan palmiye dalı altında “OFICIAL SELECTION FESTIVAL DE CANNES”, yaprak çelenkleri arasında “TORONTO FILM FESTIVAL”, yine yaprak çelenkleri arasında “TELLURIDE FILM FESTIVAL” Alain’nin göğsü hizasında beyaz harflerle “MARION COTILLARD, MATTHIAS SCHOENAERTS”, “RUST AND BONE”, “ A FILM BY JACQUES AUDIARD”, “FROM THE AWARD WINNING DIRECTOR OF THE PROPHET”

Sayfa Görüntüleme : 208