Roronoa Zoro - One Piece Animesi

Roronoa Zoro - One Piece Animesi

Betimleyen: Didem İPEKOĞLU (Dublaj Çevirmeni)

Yatay dikdörtgen çizgi film görselinin ortasında köprücük kemiğinden yukarısı gözüken Zoro, kılıcını ensesine dayamış, sağ gözü ile görselin sağına bakıyor.

Yirmili yaşlarının başında, esmer tenli ve sivri çeneli genç bir erkek olan Zoro, başına ta kaşlarına kadar inen çok koyu yeşil bir bandana takmış. Bandananın altından ensesinde biten kısa, nane yeşili saçları ve sol kulağı çıkıyor. Kulağına üç tane, sarkıt formunda altın rengi küpe takmış. Bandanasının gölgesi gözlerinin üzerine düşmüş. Göz bebeği siyah bir nokta olan sağ gözünü kısmış ve görselin sağına doğru bakıyor. Kalın siyah bir çizgi şeklindeki sol gözü kapalı ve ortasından hafif kırmızımsı dikey bir yara izi geçiyor. Yara izi bandananın altından başlayıp sol yanağının ortasına kadar devam ediyor. Zoro, ince birer çizgi şeklindeki kaşlarını çatmış. Uzun, L harfine benzeyen çizgi şeklinde bir burnu ve küçük bir burun deliği var. İnce çizgi şeklindeki ağzını sımsıkı kapatmış ve biraz aşağı doğru sarkıtmış. Ağız çizgisinin bir parmak altında kısa, gölgeli bir çizgi var ve bu, dudak efekti yaratıyor. Kafasında göre oldukça kalın ve uzun bir boynu var ve boyun kasları şişkin.

Zoro’nun ensesine yasladığı uzun kılıcının alt yarısı siyah, üst yarısıysa mor ve alt kısmında koyu pembe zikzak deseni var. Mor kısım metal parlaklığına sahip. Kılıcın ucu keskin ve görselin sağ üst köşesine kadar uzanıyor.

Görselin arka planında üstü mavi, altı yeşil olan parçalı bulutlu bir gökyüzü ve üstü çayır kaplı kayalar var. Kayaların üzerinde yer yer yeşil bitkiler yer alıyor. Zoro’nun sol arkasındaysa bir toz bulutu yükseliyor. 

 

 

 

 

Sayfa Görüntüleme : 869