Run Hide Fight/ Koş Saklan Dövüş

Betimleyen: Emine Kolivar

Ön planda kolaj yapılmış birbirinden bağımsız oyuncu görsellerinin olduğu afişte, arkada mavi gökyüzü, Vernon Central Lisesi binası ve kanlı bir duvarın küçük bir kısmı yer alıyor.

Orta ve üst kısma yerleştirilmiş oyunculardan Zoe (Isabel May) diğerlerinin önünde duruyor. Bedenini sola, başını sağa çevirmiş Zoe ileri bakıyor. 16-17 yaşlarında, sarışın, açık renk tenli, kalın dudaklı, renkli gözlü, yuvarlak yüzlü bir kız olan Zoe’nin arkada topladığı saçlarından perçemler yanaklarının kenarlarına düşüyor. Üzerinde büyük cepleri olan bir ceket, salaş bir tişört ve boynunda taşlı bir kolye var.

Geride Zoe’nin babası Todd Hull (Thomas Jane) yine Zoe gibi büyük bir görseliyle yer almakta. Afişin soluna dönen Todd Hull, ciddi bir ifadeyle o yöne bakarken sol profilinden görünüyor. Hafif kır saçlı, 40’larının sonlarında, kemikli bir yüze sahip, bronz tenli bir adam. Hâkî tişörtünün üzerine kahverengi mevsimlik bir mont giymiş.

Zoe’nin sağ arkasındaki Lewis (Olly Sholotan) sağ elinde tuttuğu telefonuyla çekim yapıyor. Hafifçe yumduğu sol elini düşünceli bir ifadeyle dudaklarının önüne koymuş. Açık alınlı, kıvırcık saçlı, siyahi, gözlüklü, kalın dudaklı 16-17’lerinde bir oğlan. Üzerinde mavi, uzun kollu bir tişört var.

Zoe’nin sol arkasında, annesi (Radha Mitchell) duruyor. Saçları döküldüğü için başına bir eşarp sarmış, 40’larında, sarışın, ince dudaklı bir kadın. Tam önünde bir patlama efektinin sarı-kızıl alevleri olduğu için kıyafeti görünmüyor.

Lewis’in sağ arkasında Şerif (Treat Williams) ileri bakar halde duruyor. Üzerinde gri üniforma gömleği olan Şerif, kır saçları gür, traşlı, kalın kaşlı, 50’lerinin sonlarında bir adam.

Zoe ve annesinin arasında Tristan (Eli Brown) ve Chris (Britton Sear) ellerinde silahlarıyla daha küçük boyutlarda yer alıyorlar. Tristan tabancayla, Chris ise tüfeğiyle. İkisinin de üzerinde koyu renk montları var. Tristan zayıf, minyon yapılı, beyaz tenli, 17-18’lerinde bir oğlan. Chris, yapılı, beyaz tenli, alnı şakaklardan açık 17-18’lerinde bir oğlan.

Afişin alt kısmında Zoe’nin önünde, duvarları taş döşeli bir okul koridoru, uzak ucundan vuran beyaz, göz alıcı ışık ve yaralı halde koşmaya çalışan Zoe yer alıyor. Zoe, yaralı sağ bacağının üst tarafına kemerle turnike uygulamış.

Hemen yanda büyük beyaz harflerle “RUN HIDE FIGHT” yazılı. Afişte yer alan diğer yazılar çözünürlük nedeniyle okunaklı değil.

Sayfa Görüntüleme : 426