SYNCHRONIC/ SENKRONİK

Arka planı dikey mavi ve pembe çizgilerle bulanıklaştırılmış afişin neredeyse tamamını Steve (Anthony Mackie) ve Dennis’in (Jamie Dornan) üst bedenleri kaplıyor. Jamie sola Dennis sağa bakarken birer omuzları birbiri içine girip kaynaşmış. Bedenleri sanki çizgilerle netliğini kaybetmiş ama yüzleri net. Alt tarafta mezar taşlarından biri haç şeklinde olan mezarlık yer alıyor. Hava puslu, birkaç cılız ağaç yağmur bulutlarının arasında kalmış.

Jamie, 40’larının başlarında, kısacık saçlı, siyahi, açık alınlı, kalın dudaklı, kahverengi gözlü, iki kaşının arasında dikey mimik çizgileri olan, ciddi ifadeli, zayıf bir adam. İnce bıyığı dudak kenarlarından inip ince çene sakalıyla birleşince ağzı sanki bir yuvarlağın içinde kalmış gibi olmuş. Üzerinde siyah bir üst var.

Dennis, 40’larında, kumral, sakallı ve bıyıklı, kaşları şakaklara doğru düşen, burnu hafif kemerli, alt çenesinin ucu biraz öne çıkıl, alnı kırış kırış bir adam. Kıvırcık saçları alnının sağına dökülüyor. Üzerinde siyah bir üst var. O da Steve gibi ciddi bir ifadeye sahip.

İkilinin arasından geçen mavi çizgi sanki ince bir deniz hattı gibi.

Afişte yer alan yazılar şu şekilde: Ortada beyaz harflerle “ANTHONY MACKIE, JAMIE DORNAN”, “THE ENDLESS’İN YÖNETMENLERİ MOORHEAD VE BENSON’DAN”, “SENKRONİK- SYNCHRONIC”, dört yıldız görselinin etrafındaki yazılardan okunaklı olanlar “TÜRÜNÜN İYİSİ”, “SON DERECE RAHATSIZ EDİCİ”, “MUTLAKA İZLENMELİ”, “ZAMAN BİR İLLÜZYONDUR”

Diğer yazılar afişin bu versiyonunda okunaklı değil.

Sayfa Görüntüleme : 239