Satır Arası

Satır Arası

Fotoğrafçı: Mert Esberk

Betimleyen: Seher OKYAR (Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencisi)

Enine dikdörtgen biçimindeki renkli fotoğrafta gündüz vakti bir sokakta, 30’lu yaşlarında akordeon çalan bir kadın ve içinde 8-9 aylık bir bebeğin uyuduğu bebek arabası yer alıyor.

Kadın, ortasından bir boru inen gri renkli duvara yaslanmışl. Duvarın solunda siyah ve kırmızı renkte rastgele çizilmiş şekiller ve yazılmış yazılar var.. Sağ tarafında ise enine iki çıkıntı bulunuyor. 

Kadın  fotoğrafın soluna doğru bakıyor. Kadının teni esmer, kaşları kalın ve sol yanağında bir leke bulunuyor. Başında siyah renkte bir örtü var ve saçının ön kısımları açık. Üzerinde, kollarında şeritleri bulunan uzun kollu bir kazak var. Kazağın kol kısımları siyah ve şeritleri beyaz, ön kısmı ise gri renkte ve göğsünde adidas markasının amblemi yer alıyor. Siyah renkte bir etek giymiş.

Kadının önünde bulunan bebek arabası gri, tutacak kısmı ve içi ise siyah renkte. Aravada kırmızı bereli, beyaz tenli bir bebek uyuyor. Bebeğin üzerinde mavi ve beyaz renkte kıyafet var. Ayakkabısının bir kısmı görünüyor ve pembe renkte. Bebeğin üzerinde bordo renkte bir örtü bulunuyor.

Sayfa Görüntüleme : 748