Sinema,Dizi Ve Tiyatro Oyuncusu Özge Özberk

Sinema,Dizi Ve Tiyatro Oyuncusu Özge Özberk Yatay dikdörtgen renkli fotoğrafta Özge Özberk omzu hizasından itibaren yer alıyor  Oyuncu burada kırklı yaşlarında.Yüzünü ve vücudunu hafifçe sağa döndürerek poz vermiş.Gülerek objektife bakan oyuncunun yüzü oldukça aydınlık ve ağır olmayan bir makyajı var.Yüzü uzun ve sivri bir çeneye sahip. Düz saçları omuz hizasında ve dipten uca doğru kahverenginden sarıya doğru açılıyor. Gözleri yeşil ve kısık. Siyah bir göz kalemi ile belirginleştirilmiş. Burnu küçük ve elmacık kemikleri belirgin. Kaşları uzun değil ve yay şeklinde, m akyaj ile düzeltilmiş oldukça keskin hatlı ne ince ne kalın kaşlara sahip.Dudakları hafif pembe renkte ve ince, gülümsüyor. Fotoğrafta üst dişleri görünüyor ve dişleri beyaz ve düzenli.Oyuncunun sol kulağında siyah dikdörtgen şeklinde bir küpe var.  Üzerinde siyah bir ceket var.Ceketin sadece omuz kısmı görünüyor. Boyun kısmı ise açık ve boynunda herhangi bir aksesuarı yok.

Betimleyen:Bilge ÇAĞLAR / Boğaziçi Üniversitesi ED 200 Dersi Öğrencisi

Yatay dikdörtgen renkli fotoğrafta Özge Özberk omzu hizasından itibaren yer alıyor

Oyuncu burada kırklı yaşlarında.Yüzünü ve vücudunu hafifçe sağa döndürerek poz vermiş.Gülerek objektife bakan oyuncunun yüzü oldukça aydınlık ve ağır olmayan bir makyajı var.Yüzü uzun ve sivri bir çeneye sahip. Düz saçları omuz hizasında ve dipten uca doğru kahverenginden sarıya doğru açılıyor. Gözleri yeşil ve kısık. Siyah bir göz kalemi ile belirginleştirilmiş. Burnu küçük ve elmacık kemikleri belirgin. Kaşları uzun değil ve yay şeklinde, m akyaj ile düzeltilmiş oldukça keskin hatlı ne ince ne kalın kaşlara sahip.Dudakları hafif pembe renkte ve ince, gülümsüyor. Fotoğrafta üst dişleri görünüyor ve dişleri beyaz ve düzenli.Oyuncunun sol kulağında siyah dikdörtgen şeklinde bir küpe var.

Üzerinde siyah bir ceket var.Ceketin sadece omuz kısmı görünüyor. Boyun kısmı ise açık ve boynunda herhangi bir aksesuarı yok.

Sayfa Görüntüleme : 824