Sonsuz Aşk

SONSUZ AŞK

Afişi Betimleyen: Emine Berre GÜMÜŞ

Dikey konumlandırılmış afişin en üstünde siyah harflerle “TAFF PICTURES SUNAR” yazıyor.  Hemen altında ise, isimleri siyah soyadları kırmızı harflerle olmak üzere “FAHRİYE EVCEN” “MURAT YILDIRIM” isimleri var.

Afişin görselinde, tüllerin arasında, Zeynep (Fahriye Evcen) ve Can (Murat Yıldırım) dans eder gibi bir pozisyonda sarılmış duruyorlar. Zeynep’in üzerinde kırmızı askılı bir elbise, Can’ın üzerindeyse yakası açık beyaz gömlek ve siyah takım elbise var.

Zeynep 20lerinin sonlarında olabilir, koyu kestane rengi iri dalgalı saçları arkaya doğru taranmış. Kaşları, burun üstünden şakaklarına doğru yükseliyor, ancak şakaklarına varmadan seyrekleşerek bitiyor. Burnu ince ve düzgün, dudakları dolgun, çenesi küçük. Zeynep’in elmacık kemikleri çıkık, gülümsediği için de oldukça belirginler. Sağ elmacık kemiğinin üzerinde büyük bir ben var.

Kollarını Can’ın omuzlarına koymuş, Can’ın solundan ileriye doğru gülümseyerek bakıyor.

Can’ın saçları siyah, gür ve arkaya doğru taranmış. Favorileri kulak memesi hizasında bitiyor. 30larında, koyu kumral, çok hafif kirli sakallı bir adam. Burnu düz ve biraz kalın, dudakları ince, kaşları siyah ve düz şekilli, gözüne doğru inerek bitiyor.

Gözlerini Zeynep’e doğru bakarken kapatmış, başını hafifçe öne eğmiş halde duruyor. Elleri Zeynep’in belini nazikçe sarmış. Dudakları tebessüm ederken aralanmış gibi hafifçe birbirine dokunur halde. Bu hareketinden dolayı yanağında bir çizgi oluşmuş.

İkilinin kolları hizasında küçük ve beyaz harflerle “sonsuz aşk” yazıyor. Filmin adının altı kırmızı çizgiyle çizilmiş, ş harfinin altındaki kuyruk kalp grafisindeki yükselen üçgen dalga ile ifade edilmiş.

Çizginin hemen altında “YÖNETMEN AHMET KATIKSIZ” yazıyor. Film ekibiyle ilgili bilgiler beyaz ve ince harflerle yazıldığı için neredeyse okunmuyorlar. Ekip bilgilerinin altında ortada “24 MART’TA SADECE SİNEMALARDA” yazılı. Bu yazının solunda okunamayacak kadar ufak bir logo, sağında ise filmin sosyal medyadaki hesapları “Facebook, Instagram, Twitter” logolarının yanındaki “sonsuzaskfilm” hesabı ile belirtilmiş. Sağ köşede ise “TAFF Pictures” yazıyor.

Sayfa Görüntüleme : 653