THE OTHER ME - İLLÜZYON

En üstünde beyaz, büyük puntolu büyük harflerle “JIM STURGESS”, altında “DAVID LYNCH SUNAR” ifadesi yazılı afişte sarışın kadın ve sakallı adam yer alıyor. Sarışın kadının sakallı adama arkadan sarıldığı bir kare afişin fonunu oluştururken, kadın ve adam afişin soluna konumlandırılmış. Üstünde yeşil bir gömlek olan yan profilden görülen sakallı adam sağ ileriye doğru bakarken sakallı adamın sağ omzunu tutan sarışın kadın, başını yere doğru hafifçe eğmiş.  Sakallı adamın solunda, geride beyaz şapkalı bir abajur fark ediliyor.  Küçük burunlu, kavisli kaşlara sahip ciddi ifadeli sakallı adamın ağzı biraz aralık duruyor. Kareye yalnız yüzü ve sağ eli dahil olan düz burunlu sarışın kadının kâkülü alnını örtüyor. Yanağını sakallı adamın yanağına dayayan kadın, adamı teselli eder gibi müşfik bir ifadeye sahip.  Afişin alt ortasında büyük puntolu beyaz harflerle “İLLÜZYON” altında küçük puntolu büyük harflerle “THE OTHER ME” yazıyor. Afişin en altında büyük harflerle “26 Temmuz’da Sinemalarda” ifadesi yer alıyor.

Betimleyen: Ela Korgan

En üstünde beyaz, büyük puntolu büyük harflerle “JIM STURGESS”, altında “DAVID LYNCH SUNAR” ifadesi yazılı afişte sarışın kadın ve sakallı adam yer alıyor. Sarışın kadının sakallı adama arkadan sarıldığı bir kare afişin fonunu oluştururken, kadın ve adam afişin soluna konumlandırılmış. Üstünde yeşil bir gömlek olan yan profilden görülen sakallı adam sağ ileriye doğru bakarken sakallı adamın sağ omzunu tutan sarışın kadın, başını yere doğru hafifçe eğmiş.  Sakallı adamın solunda, geride beyaz şapkalı bir abajur fark ediliyor.

Küçük burunlu, kavisli kaşlara sahip ciddi ifadeli sakallı adamın ağzı biraz aralık duruyor. Kareye yalnız yüzü ve sağ eli dahil olan düz burunlu sarışın kadının kâkülü alnını örtüyor. Yanağını sakallı adamın yanağına dayayan kadın, adamı teselli eder gibi müşfik bir ifadeye sahip.

Afişin alt ortasında büyük puntolu beyaz harflerle “İLLÜZYON” altında küçük puntolu büyük harflerle “THE OTHER ME” yazıyor. Afişin en altında büyük harflerle “26 Temmuz’da Sinemalarda” ifadesi yer alıyor.

Sayfa Görüntüleme : 292