THE SUBJECT - ÖZNE

Dikine dikdörtgen renkli afiş, ortadan ikiye siyah bir şeritle bölünmüş. Siyah Şeritte, beyaz renkli büyük puntolu harflerle film adı, “THE SUBJECT” yazıyor. Film adının üzerinde, kırmızı renkli küçük puntolu büyük harflerle, filmin başrol oyuncularının adları yer alıyor. “JASON BIGGS, AUNJANUE ELLIS, ANABELLE ACOSTA”  Afişin üst kısmında, sağ elinin işaret ve orta parmaklarını, sol elinin işaret ve baş parmaklarının arasına koymuş, oluşan boşluğun gerisinden bakarak poz veren Malcolm (Nle Bullock) var. Sadece belden yukarısı görünen, on altı on yedi yaşlarındaki siyahi Malcolm’un rastalı kısa saçları dik dik duruyor. Bir okulun bahçe duvarındaki basketbolcu çizimli grafitinin önünde duran Malcolm’un sağ el orta parmağında gümüş bir yüzük var. Üzerindeki ceketin kolları lacivert, ön kısmının yarısı kırmızı, yarısı beyaz.  Afişin alt kısmında, bir otomobilin içinde, elinde kamerasıyla tedirgin bakan Phil Waterhouse (Jason Biggs) var. Kırklı yaşların başlarındaki Phil’in uzun kemerli bir burnu, tıraşlı bir yüzü var.  Kahverengi bere ve siyah ceket giymiş.  Afişin alt kısmına, geniş siyah bir şeride, kırmızı renkli küçük puntolu küçük harflerle, “Tell me about that day.” İfadesi eklenmiş. Hemen altında  yer alan film ekibi ve görevlerinin yer aldığı bölüm, afişin bu versiyonunda okunaklı değil.

Betimleyen: Arif Emre Tiryaki

Dikine dikdörtgen renkli afiş, ortadan ikiye siyah bir şeritle bölünmüş. Siyah Şeritte, beyaz renkli büyük puntolu harflerle film adı, “THE SUBJECT” yazıyor. Film adının üzerinde, kırmızı renkli küçük puntolu büyük harflerle, filmin başrol oyuncularının adları yer alıyor. “JASON BIGGS, AUNJANUE ELLIS, ANABELLE ACOSTA”

Afişin üst kısmında, sağ elinin işaret ve orta parmaklarını, sol elinin işaret ve baş parmaklarının arasına koymuş, oluşan boşluğun gerisinden bakarak poz veren Malcolm (Nle Bullock) var. Sadece belden yukarısı görünen, on altı on yedi yaşlarındaki siyahi Malcolm’un rastalı kısa saçları dik dik duruyor. Bir okulun bahçe duvarındaki basketbolcu çizimli grafitinin önünde duran Malcolm’un sağ el orta parmağında gümüş bir yüzük var. Üzerindeki ceketin kolları lacivert, ön kısmının yarısı kırmızı, yarısı beyaz.

Afişin alt kısmında, bir otomobilin içinde, elinde kamerasıyla tedirgin bakan Phil Waterhouse (Jason Biggs) var. Kırklı yaşların başlarındaki Phil’in uzun kemerli bir burnu, tıraşlı bir yüzü var.  Kahverengi bere ve siyah ceket giymiş.

Afişin alt kısmına, geniş siyah bir şeride, kırmızı renkli küçük puntolu küçük harflerle, “Tell me about that day.” İfadesi eklenmiş. Hemen altında  yer alan film ekibi ve görevlerinin yer aldığı bölüm, afişin bu versiyonunda okunaklı değil.

Sayfa Görüntüleme : 303