The Story of My Wife / Bir Evlilik Hikayesi

Betimleyen: Emine KOLİVAR

Siyaha yakın, koyu kahverengi bir arka planın kullanıldığı afişte Lizzy (Lea Seydoux) ve Kaptan Jakob Störr (Gijs Naber) yan yana oturuyor. Fotoğraf Lizzy’nin sağından çekilmiş. Lizzy, çok durgun bir ifadeyle önünde bir noktaya bakarken Jakob başını çevirmeden ve çok da belli etmeden sadece gözleriyle ondan tarafa bakıyor. İkisinin de yüzüne sanki sahne ışığı gibi sarı bir ışık vururken ikili bir konser ya da gösteri izleme ciddiyeti içindeler.

Lizzy, 30’larında, pürüzsüz tenli, ince kaşlı, renkli gözlü, kalın dudaklı bir kadın. Uçları sarı, açık kumral, kulak hizası, lüleli saçlarını sola ayırmış. Siyah bluzu üzerinde hafif parlak bir kumaştan kemıl kahvesi bir ceket var.

Jakob, 40’larında, açık kumral, geniş alnında yatay mimik çizgileri olan, yanakları traşlı ama bıyığı ve çenesinde sakalı olan, renkli gözleri küçük, açık renk kaşları belli belirsiz, geniş omuzlu bir adam. Saçlarını sola doğru ayırıp özenle taramış. Siyah smokin ceket, beyaz gömlek ve siyah papyonla.

Afişteki tüm yazılar okunaklı değil, okunabilenler şu şekilde:

Üstte beyaz harflerle “LEA SEYDOUX, GIJS NABER, LOUIS GARREL”, yatay bir oval çerçeve içinde palmiye dalından oluşan Cannes Film Festivali logosu ve altında “FESTIVAL DE CANNES COMPETITON 2021 OFFICIAL SELECTION”, “THE STORY OF MY WIFE”, “a film by ILDIKO ENYEDI”, “COMING SOON”

Sayfa Görüntüleme : 834