Travelers

Afişi Betimleyen: Zerrin TEZEL

Dikey formdaki afişin ön planında, Ai (Nad Nagasawa) ve Yui (Ayumi Kinoshita) karşıya doğru ciddi ve sert ifadeleriyle bakarak yan yana ayakta duruyor. Her iki kadın da otuzlu yaşlarının başlarında, üzerlerinde siyah bedeni saran, kısa kollu deri ceket, dizlerinin üzerine uzanan siyah deri çizme var. Ai çok kısa deri bir şort, Yui mini deri bir etek giymiş. Her ikisinin belinde kılıflı silah kemeri var. Afişin solunda olan Ai’nin düz siyah saçları çenesi hizasında. İnce bedeni ve ince uzun yüzü var. Bedeni çok hafif afişin soluna dönük, yüzü karşıya bakarken sağ kolunu gergin ve düz bir şekilde karşıya doğru
uzatmış, sol kolunu ise dirsekten kırmış, iki eliyle büyüteçli olan büyük tabancasının kabzasını tutuyor. Ai’nin sağında olan Yui’nin de bedeni hafif afişin sağına, yüzü karşıya dönük. Yui iki eliyle tuttuğu tabancasını namlusu aşağı bakacak şekilde göbeğinin hizasında tutuyor. Yui’nin siyah saçları yandan ayrık ve uzun. Ellerinde dirseğine kadar uzanan siyah deri eldivenler var.
İki kadının arkasından, öndeki tek, arkadaki sağ tekerleği görünen siyah, gri, kırmızı renklerdeki zaman mekiği aracı var. Gri rengin hâkim olduğu arka fonda, inşaat halinde uzun bir yapı, başka bir yapının büyük kubbesi, birkaç yüksek bina daha var. Üstte ise tepe taklak olmuş bir şehirde, binalar ve daire şeklinde bombeli yapı aşağı doğru bakıyor. Mekikle bombeli yapının arasında sarı ışık dalgaları var. Afişin sağında düşey formda Japon harfleri sıralı. Afişin altında büyük harflerle “TRAVELERS” yazmakta. Aynı hizada olmayan harflerden “E”’ler mavi renkte, “L” en yukarıda ve kırmızı renkte diğerleri siyah renkte. Afişin alt kısmında Japon alfabesiyle yazılar bulunmakta.

Sayfa Görüntüleme : 513