WEDNESDAY

Betimleyen: Almina Ceviz

Üst kısımlara doğru koyulaşan mor kare zemin üzerinde Wednesday dizisinin baş karakteri Wednesday Addams bulunmakta. Wednesday fotoğrafın ortasında duruyor ve karşıya bakıyor. Kollarını ise göğsünün altında birleştirmiş.

İki yandan ördüğü siyah saçları göğsünün altında bitiyor. Ortadan ikiye ayrılan kahküllleri ise kaşlarının altına kadar uzamakta. Kahkülleri kaşlarını büyük oranda kapattığı için sadece sol kaşının bir kısmı gözüküyor. Wednesday’in yüzünde somurtkan ve donuk bir yüz ifadesi yer alıyor. Yüzünün fotoğrafa bakınca görülen sol tarafı biraz karanlıkta kalmış. Wednesday’İn yüz şekli oval, yanakları hafifçe tombul. Elmacık kemikleri geniş ve alın ve çene çizgisi elmacık kemiklerinden biraz daha küçük. Yüzünün kenarları yuvarlak ve çene çizgisine doğru kavisli olarak inmekte. Çenesi düz ve ucunda gamzeye benzeyen ufak bir çukur var. Yüzünüzde keskin veya köşeli kıvrımlar yok. Burnu aşağı kısımlara doğru hafifçe tombul ve burnunun üzerinden yanlarına yayılmış kahverengi çilleri bulunmakta. Wednesday’in gözleri kahverengi ve göz kapağına kalın bir şekilde siyah eyeliner çekilmiş. Yine alt kirpik diplerine de dış kısımlardan ortaya kadar eyeliner çekilmiş. Wednesday’in dudakları büyük ve dolgun. Alt dudağı üst dudağına göre daha kalın ve alt dudağının ortasından bir çizgi geçmekte. Dudaklarına mor rengine çalan bir ruj sürülmüş. Bu ruj üst dudaklarda daha koyu ve alt dudaklara gelindiğinde daha da açık bir renk almış. Wednesday’in elleri ve parmakları ince ve tırnaklarında siyah oje var.

Wednesday’in üzerinde siyah ve yer yer beyaz rengin hâkim olduğu bir elbise bulunmaktadır. Elbisenin yakaları beyaz ve sivri, manşetleri beyaz, yine üstünde bulunan küçük desenler de beyazdır. Bu desenler çarpı işaretinin üst orta kısmına konumlandırılmış beyaz kalplerden oluşmaktadır. Omuzlarından karpuz kol şeklinde başlayan elbisesi el bileklerine doğru düz bir biçimde bitmiştir.

Sayfa Görüntüleme : 314