WRONG PLACE

Betimleyen: Rabia YAMAN

Dikey konumlandırılmış afişe, Frenk ( Bruce Wıllıs) ve  Kloi ( Ashley Greene)’nin portreleri, arka planı sis çökmüş bir ormanın tamamını kaplayacak şekilde kolajlanmış.

Frenk, 60 larında saçsız bir adam, karşıya doğru kaşlarını çatmış bakıyor. Alnında yaşlılığın verdiği çizgiler belirgin. Üzerine giydiği üniformanın sağ yakasındaki armada Security Guard yazıyor.

Sol omzunun arkasında ürkek bakışlarla ileri doğru bakan Kloi, elinde bir tabanca tutuyor. Tabancanın ucu yukarı bakacak şekilde göz hizasında duruyor. İşaret parmağı tetiğin üzerinde. Kloi, 30Larında kumral bir kadın. Yuvarlak bir çenesi, sivri ve ince kaşları, ucu hafif kalkık düzgün bir burnu var.  Uzun saçlarının sağ önünden bir tutamı saçının altına alıp yüzünü açmış. Düz saçları, sol tarafında yanağının üzerine düşüyor.

Afişin alt kısmında kalın büyük ve sarı harflerle WRONG PLACE yazılı. Yazının hemen üstünde ‘Ashley GReene’ ve ‘Bruce Wıllıs’ isimleri yer alıyor. Ashley ve Bruce isimleri sarı renkliyken, ‘Greene ve Wıllıs ‘ isimleri beyaz renkli harflerde.

Afişin en altında film ve oyuncu bilgilerinin yer aldığı bitişik harflerle yazılmış satırlar okunaklı değil.

Sayfa Görüntüleme : 253