Workin Mom Dizisi-Kate Foster

Workin Mom Dizisi-Kate Foster

Betimleyen: Çiğdem AKDOĞAN

Renkli ve dizinin tanıtım afişinden bir fotoğraf.

Görselde ayakta olan Kate Foster (Catherina Reitman), şirket odasının içinde. Dört çalışma koltuğunun ortasında yer alan bir masanın üzerinde, karenin tam ortasında duruyor. Karesinin tam ortasında. Arkasında büyük bir cam ve turuncu, pembe karışımı bir gökyüzü bulunmakta. Odanın içerisinde yukarıdan aşağıya kağıtlar uçuşuyor. Elinde yeşil ve kırmızı üçgen şekilleri olan bir oyuncak sarkıyor. Zayıf bir kadın

Başı ve vücudu dik bir şekilde doğrudan karşısındaki bir noktaya bakıyor. Saçları uzun, kat kesim ve siyah renginde. Duru bir yüze sahip. Yüzünün sol tarafı hafif karanlık.

30’lu yaşlarının ortalarında görünen Foster, beyaz tenli, üçgen yüzlü bir kadın. Dişleri görünmüyor, ağızını aralamış ve sabit bir suratı var.  Dudaklarının şekli küçük ve ince. Kaşları koyu, uzun, kavisli ve kalın.  Burnu uzun, dar yapılı ve burun ucu düşük görünüyor.

Kate Foster’ın üzerinde gri renkte dar, paça uzunluğu bilek üstünde biten bir pantolon ve ceket olmak üzere kumaş bir takım var. İçine kırmızı, V yaka bir bluz giymiş. Koyu renkte topuklu ayakkabıları var.

 

Sayfa Görüntüleme : 794