Yansıma

Yansıma Yatay dikdörtgen renkli fotoğraf karesinde, 60’lı yaşlarda sandalyede oturan bir erkeğin, kirli aynalı bir çerçevedeki yansıması yer alıyor.  Ünitenin sol camına görüntüsü  yansıyan erkek, sağa yaslanmış, cama bakıyor. Erkeğin kırmızı üstü, lacivert uzun hırkası, kahverengi pantolonu, kahverengi ayakkabıları gözüküyor. Sol eliyle sandalyenin üst, metal kenarını tutuyor sağ elini yüzüne yaslayıp düşünmekte olan bir yüz ifadesi takınıyor. Erkeğin diz hizasına gelen dört ayaklı dikdörtgen siyah çukur tepsinin içindeki küller gözüküyor. Odanın duvar rengi turuncu, koltuklar kahverengi.  Fotoğraf karesinde ışık soldan geliyor. Fotoğrafın solunda cam pervazındaki siyah duvar gözüküyor. Siyah ve koyu kahverengi ünitenin sol alt dolabı cam. Üstünde de raf, kül tablası, bardak gibi aksesuarlar mevcut. Işıktan dolayı ünitenin sağ tarafı karanlık. Ünitenin sağ ve sol kısımlarını ayıran kalın, siyah, işlemeli bir çita var.  Ünitenin sağ ortasında gri, kenarları is olan metal, dikdörtgen bir obje üniteye yapışık. Sağ üstte de aynı raftan, rafın sonunda üç tane silindir aksesuar yer alıyor.

Fotoğrafçı: Nurseli Özenir

Betimleyen: Zöhre ERGÜNÖZ ( Çukurova Üniversitesi öğrencisi)

Yatay dikdörtgen renkli fotoğraf karesinde, 60’lı yaşlarda sandalyede oturan bir erkeğin, kirli aynalı bir çerçevedeki yansıması yer alıyor.

Ünitenin sol camına görüntüsü  yansıyan erkek, sağa yaslanmış, cama bakıyor. Erkeğin kırmızı üstü, lacivert uzun hırkası, kahverengi pantolonu, kahverengi ayakkabıları gözüküyor. Sol eliyle sandalyenin üst, metal kenarını tutuyor sağ elini yüzüne yaslayıp düşünmekte olan bir yüz ifadesi takınıyor. Erkeğin diz hizasına gelen dört ayaklı dikdörtgen siyah çukur tepsinin içindeki küller gözüküyor. Odanın duvar rengi turuncu, koltuklar kahverengi.

Fotoğraf karesinde ışık soldan geliyor. Fotoğrafın solunda cam pervazındaki siyah duvar gözüküyor. Siyah ve koyu kahverengi ünitenin sol alt dolabı cam. Üstünde de raf, kül tablası, bardak gibi aksesuarlar mevcut. Işıktan dolayı ünitenin sağ tarafı karanlık. Ünitenin sağ ve sol kısımlarını ayıran kalın, siyah, işlemeli bir çita var.  Ünitenin sağ ortasında gri, kenarları is olan metal, dikdörtgen bir obje üniteye yapışık. Sağ üstte de aynı raftan, rafın sonunda üç tane silindir aksesuar yer alıyor.

Sayfa Görüntüleme : 911