Yazar Sevgi Soysal

Yazar Sevgi Soysal Betimleyen: Ayşe Selin BAĞBAN (Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Son Sınıf – ED 200 Dersi Öğrencisi)  Kare şeklindeki renkli fotoğrafta Sevgi Soysal 30 yaşlarında. Omzunun biraz altından konumlandırılmış. Üstünde açık renk bir trençkot var. Vücudu sola, yüzü objektife dönük, hafif bir gülümseme ile doğrudan kadraja bakıyor. Arka planda yeşil ağaçlar mevcut.  Beyaz tenli yazarın saçları sarı-kahverengi arası ve kafasının arkasında toplanarak sıkı olmayan bir topuz yapılmış. Geniş ve yuvarlak yüz hattına sahip. Çenesinin ve küçük burnunun ucu hafif sivri. Kulak memesi yapışık ve kulağı ne büyük ne de küçük. Siyah renkli badem gözleri var ve bir parmak aşağısında göz torbaları ikinci bir çizgi oluşturmuş. Kaşları kahverengi ve çok ince. Dudakları ince ve dar. Burnunun orta hizasından dudaklarına doğru iki yüz çizgisi iniyor. Alnı geniş ve dikdörtgen şeklinde.  Kırık beyaz renkli trençkotun altına boğazlı kazak giymiş. Kazağın boğaz kısmı siyah, beyaz ve yeşil şeritlerden oluşuyor. Geri kalan kısmının sadece üst kısmı belli ve açık pembe renginde.

Betimleyen: Ayşe Selin BAĞBAN (Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Son Sınıf – ED 200 Dersi Öğrencisi)

Kare şeklindeki renkli fotoğrafta Sevgi Soysal 30 yaşlarında. Omzunun biraz altından konumlandırılmış. Üstünde açık renk bir trençkot var. Vücudu sola, yüzü objektife dönük, hafif bir gülümseme ile doğrudan kadraja bakıyor. Arka planda yeşil ağaçlar mevcut.

Beyaz tenli yazarın saçları sarı-kahverengi arası ve kafasının arkasında toplanarak sıkı olmayan bir topuz yapılmış. Geniş ve yuvarlak yüz hattına sahip. Çenesinin ve küçük burnunun ucu hafif sivri. Kulak memesi yapışık ve kulağı ne büyük ne de küçük. Siyah renkli badem gözleri var ve bir parmak aşağısında göz torbaları ikinci bir çizgi oluşturmuş. Kaşları kahverengi ve çok ince. Dudakları ince ve dar. Burnunun orta hizasından dudaklarına doğru iki yüz çizgisi iniyor. Alnı geniş ve dikdörtgen şeklinde.

Kırık beyaz renkli trençkotun altına boğazlı kazak giymiş. Kazağın boğaz kısmı siyah, beyaz ve yeşil şeritlerden oluşuyor. Geri kalan kısmının sadece üst kısmı belli ve açık pembe renginde.

Sesli versiyonuna ulaşmak için;

https://www.youtube.com/watch?v=teq0nQmQ46s&ab_channel=SesliBetimlemeDerne%C4%9FiBetimlemeKumbaras%C4%B1

Sayfa Görüntüleme : 871