Zencefil

Zencefil Betimleyen: Merve AYAR (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencisi)  Fotoğrafta yer alan zencefil, yakın çekimde yarısı dilimlenmiş şekilde kahverengi bir masanın üzerinde duruyor. Halka şeklindeki dilimler halka oluşturacak şekilde birbirlerinin üzerlerine doğru arkadan öne doğru dizilmiş.  Zencefilin boyu bir karış civarında. Net bir biçimi bulunmuyor. İçi sarı gibi. Dış kabuğu krem renge sahip. Üzeri çizgi şeklinde bir parmak aralıklarla hafif bir kabarmaları bulunuyor. Kesilmemiş olan kısmının sol tarafının gövdesinden yuvarlak biçimde çıkıntısı bulunmakta. İki parmak aralıklarla bu çıkıntılardan 3 tane bulunuyor.

Betimleyen: Merve AYAR (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencisi)

Fotoğrafta yer alan zencefil, yakın çekimde yarısı dilimlenmiş şekilde kahverengi bir masanın üzerinde duruyor. Halka şeklindeki dilimler halka oluşturacak şekilde birbirlerinin üzerlerine doğru arkadan öne doğru dizilmiş.

Zencefilin boyu bir karış civarında. Net bir biçimi bulunmuyor. İçi sarı gibi. Dış kabuğu krem renge sahip. Üzeri çizgi şeklinde bir parmak aralıklarla hafif bir kabarmaları bulunuyor. Kesilmemiş olan kısmının sol tarafının gövdesinden yuvarlak biçimde çıkıntısı bulunmakta. İki parmak aralıklarla bu çıkıntılardan 3 tane bulunuyor.

Sayfa Görüntüleme : 852