Catching The Ball (Topu Yakalamak)

Fotoğrafçı: Yao Wu  Betimleyen: Serra ULUSOY (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)  Siyah beyaz yatay dikdörtgen fotoğrafta bir çocuk, file ve top görülüyor. Çocuk topu yakalamak için zıplar vaziyette havada.  Fotoğrafta bir direk fotoğrafın sol üst köşesinin bir iki santim aşağısından fotoğraf çerçevesinin sağ ucunun ortasına kadar eğik biçimde yer alıyor. Direğin altında file var ve birçok kenarı yırtılmış. Kare kare ilmeklerden oluşuyor. İnce bir ipten oluşan filenin önünde bir çocuk arkası dönük bir şekilde havada zıplar vaziyette topa doğru sol kolunu kaldırmış. Sağ eli daha aşağıda duruyor. Top ise direğin üstünde havada durmakta. Gökyüzü gözüküyor ancak siyah beyaz fotoğraf olduğu için gökyüzünde başka bir şey seçilmiyor.

Fotoğrafçı: Yao Wu

Betimleyen: Serra ULUSOY (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)

Siyah beyaz yatay dikdörtgen fotoğrafta bir çocuk, file ve top görülüyor. Çocuk topu yakalamak için zıplar vaziyette havada.

Fotoğrafta bir direk fotoğrafın sol üst köşesinin bir iki santim aşağısından fotoğraf çerçevesinin sağ ucunun ortasına kadar eğik biçimde yer alıyor. Direğin altında file var ve birçok kenarı yırtılmış. Kare kare ilmeklerden oluşuyor. İnce bir ipten oluşan filenin önünde bir çocuk arkası dönük bir şekilde havada zıplar vaziyette topa doğru sol kolunu kaldırmış. Sağ eli daha aşağıda duruyor. Top ise direğin üstünde havada durmakta. Gökyüzü gözüküyor ancak siyah beyaz fotoğraf olduğu için gökyüzünde başka bir şey seçilmiyor.

Sayfa Görüntüleme : 947