Fotoğrafın Adı Bilinmiyor

Fotoğrafın Adı Bilinmiyor Fotoğrafçı: Vivian Maier  Betimleyen: Serra ULUSOY  (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)  Siyah beyaz dikey dikdörtgen fotoğrafta bebek arabasından sokaktaki kurabiye tezgahına uzanan bir çocuk yer alıyor. Fotoğrafın  sağında ve solunda boydan boya beyaz çerçevesi var.  Fotoğrafın en altında, en yakındaki tezgahta kekler, pastalar ve çörekler duruyor. Fotoğrafın tam ortasından bir-iki santim solda kalan bir bebek, eski tarz bebek arabasında pastalara bakıyor ve oturuyor . Çocuğun yüzü bize dönük ve çocuğun durduğu kaldırımın arkasındaki yoldan bir kamyon geçiyor.  Çocuk yuvarlak bir bere takmış ve mont giymiş bebek arabasında oturmakta. Saçları şapkasından bir santim çıkmış görülüyor. Yüzü yuvarlak ve alnı geniş.  Fotoğrafın sağ tarafı boydan boya raflarla dolu ve pastalar görülüyor. Dört tane rafta pastalar dairesel şekilde. En alttaki rafta minik çörekler var. İkinci rafta siyah ve beyazlı tatlı görülmekte. Üçüncü ve dördüncü raflarda dairesi pasta var.  Çocuğun arkasındaki yoldan kamyon geçmekte. Karşı kaldırımda iki binanın da yarısı görülüyor. Binaların camları boyuna dikdörtgen şeklinde.

Fotoğrafçı: Vivian Maier

Betimleyen: Serra ULUSOY  (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)

Siyah beyaz dikey dikdörtgen fotoğrafta bebek arabasından sokaktaki kurabiye tezgahına uzanan bir çocuk yer alıyor. Fotoğrafın  sağında ve solunda boydan boya beyaz çerçevesi var.

Fotoğrafın en altında, en yakındaki tezgahta kekler, pastalar ve çörekler duruyor. Fotoğrafın tam ortasından bir-iki santim solda kalan bir bebek, eski tarz bebek arabasında pastalara bakıyor ve oturuyor . Çocuğun yüzü bize dönük ve çocuğun durduğu kaldırımın arkasındaki yoldan bir kamyon geçiyor.

Çocuk yuvarlak bir bere takmış ve mont giymiş bebek arabasında oturmakta. Saçları şapkasından bir santim çıkmış görülüyor. Yüzü yuvarlak ve alnı geniş.

Fotoğrafın sağ tarafı boydan boya raflarla dolu ve pastalar görülüyor. Dört tane rafta pastalar dairesel şekilde. En alttaki rafta minik çörekler var. İkinci rafta siyah ve beyazlı tatlı görülmekte. Üçüncü ve dördüncü raflarda dairesi pasta var.

Çocuğun arkasındaki yoldan kamyon geçmekte. Karşı kaldırımda iki binanın da yarısı görülüyor. Binaların camları boyuna dikdörtgen şeklinde.

 

Sayfa Görüntüleme : 888