Jumanji: Welcome to the Jungle - Jumanji: Vahşi Orman

Afişi Betimleyen: Zeynep GÜL

Dikey dikdörtgen formdaki afiş iki renkte tasarlanmış. Alt taraf siyah üst taraf ise yeşil neon renklerle parlıyor.
Filmin başrol karakterleri ormanın ortasındaki bir nehirden başlarını ağızlarına kadar çıkararak poz vermişler.
Afişin sağından soluna sırasıyla Ruby Roundhouse rolüyle (Karen Gillan) , Dr. Shelly Oberon, ( Jack Black) Dr. Smolder Bravestone ( Dwayne Johnson ) ve en sonda Moose Finbar ( Kevin Hart) yer alıyor. Yirmili yaşların sonlarında olan Ruby, kumral, uzun saçlarını ortadan ayırmış, geniş alınlı, ince kavisli kaşları gözlerine yakın, yüzüyle orantılı küçük bir burnu olan bir kadın. Yanında Dr. Shelly, hasır şapkası yuvarlak ince çerçeveli gözlükleriyle etrafa şapşal bir ifadeyle bakıyor. Shelly, otuzlu yaşların sonlarında sakallı, bıyıklı, kısa boylu, hafif kilolu bir adam.
Bir tık önde Dr. Smolder, kaşlarını çatmış ciddi bir ifadeyle karşıya bakıyor. Büyük kafası saçsız, burnu biraz büyük, teni esmerden bir tık daha koyu. Smolder, otuzlu yaşların ortalarında iri ve kaslı bir vücuda sahip bir adam. Moose Finbar en sonda korkak bir ifadeyle bakmış. Yirmili yaşlarda, koyu teni ve göz bebeklerinin arasında gözünün beyazı parlamış. O da hasır şapka takıyor. Onun yanında gözleri parlayan bir timsah var.
Filmin başrol oyuncularının isimleri afişin alt kısmında sırasıyla “ Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan” yazılmış. Sarı kırmız renklerle ve daha büyük harflerle “JUMANJI WELCOME TO THE JUNGLE” yazıyor. Afişin alt kısmında okunaklı olmayan birkaç satırlık teknik ekip listesi ve sponsor logoları yel alıyor.

Sayfa Görüntüleme : 589