KİRPİ SONİC 2

Dikey, dikdörtgen, animasyon afişin fonunda deniz altındaki tapınağın desenli, taş duvarlı koridoru yer alıyor. Koridorun sağ tarafı mavi, sol tarafı kırmızı renkle aydınlanmış. Üst kısımda Robotnic’in (Jim Carrey) karşıdan çekilmiş bir fotoğrafı var. Fotoğrafta sadece başı ve omuzları görünürken üst gövdesinin olması gereken yerde yüzüğün atılıp büyümesiyle oluşan bir portal açılmış. Robotnic 50’lerinde, kahverengi gözlü, saçsız bir adam. Uzun pala bıyıkları, kıvrımlı şekilde yanlara doğru uzamış. Üstünde yakası kalkık, kırımızı-lacivert renkli kostümü var. Yuvarlak uçuş gözlüklerini alnına kaldırmış. Sağında beyaz, büyük harflerle “JAMES MARDSEN”, solunda yine beyaz, büyük harflerle “VE JIM CARREY” yazıyor.

Robotnic’in gövde kısmındaki yüzüğün içinde 30’larının sonunda, kumral, renkli gözlü, gür saçlı bir adam olan Tom’un (James Mardsen), 30’larının başında, kalın dudaklı, kahverengi gözlü, uzun saçlı, siyahi bir kadın olan Maddie’nin (Tika Sumpter), mavi bir kirpi olan Sonic’in, sarı bir tilki olan Tails’ın ve kızıl renkli bir ekidne olan Knuckles’ın birbirlerinden bağımsız olup bir arada kolajlanmış görselleri var. Mavi gözlü Kirpi Sonic, diğerlerinden daha fazla dikkat çekecek büyüklükte tam ortada yer almış. Beyaz eldivenli sağ elini kaldırıp yumruk sıkmış, sert bakıyor. Kollarında mavi akım kıvılcımları var. Knuckles, Tom ve Maddie onun sağında, Tails ve deniz altındaki tapınak solunda duruyor. Sağ profilden görünen Knuckles’ın siyah gözbebeklerinin çevresi mor renkte. Tırnaklı boks eldivenli sağ elini yumruk yapmış. Elinde kızıl akım kıvılcımları geziniyor. Ekose gömlekli Tom, başını sol tarafa çevirmiş. Endişeyle bakarken dudakları aralık. Beyaz ceketli Maddie sol omzunun üstünden ciddiyetle arkasına bakıyor. Uzun saçları, at kuyruğu. Tom’la Maddie’nin yanındaki boşlukta karlı dağların önünde, patlamalar arasında uçan tek motorlu bir planör yer almış. Sonic uçağın kanadının üstünde duruyor. Mavi gözlü Tails, görselde kollarını ve bacakları açmış boşluktan aşağı süzülüyor. Altındaki boşlukta, tepesinden yukarı yeşil ışık süzülen tapınak bulunuyor. Sonic’in bacak hizasında iki satır halinde beyaz, büyük harflerle “KİRPİ”, mavi büyük harflerle “SONIC”, altın sarısı renkle de “2” yazıyor. 2 rakamının alt çizgisinin ucu çift kuyruk şeklinde.

Afişin alt kısmında Sonic’le Knuckles’ın ortalarındaki yeşil zümrüdü almak için hamle yaparken çizilmiş bir resimleri yer alıyor. Bu pozlarında ikisi de yerden yüksekteler. Sonic koşar pozisyonda, Knuckles de havaya zıplamış pozisyonda duruyor. Altta beyaz, büyük harflerle “8 NİSAN’DA SİNEMALARDA” yazarken sağ, alt köşede beyaz bir çemberin içinde mavi, büyük harflerle “TÜRKÇE DUBLAJ VE ALT YAZI SEÇENEKLERİYLE” yazmakta. En altta yer alan künye bilgileri okumaya elverişli değil.

Sayfa Görüntüleme : 302